Descargar EBOOK Els proverbis autor MIQUEL DE PALOL gratis online


Descargar EBOOK Els proverbis autor MIQUEL DE PALOL gratis online Título Del Libro: Els proverbis
El autor del libro: MIQUEL DE PALOL
El editor: ARA LLIBRES
ISBN 13: 9788496201040
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 736 Kb

Read full description of the books:Miquel de Palol, col·laborador regular a la premsa, ha editat entre altres llibres de poesia Delta (1973), Quan? (1979), Salamó (1981), Rapsòdies de Montcada (1982), El Porxo de les Mirades (1983), Indiferència (1986), El Sol i la Mort (1996) i Nocturns (2002). Després d'El Jardí dels Set Crepuscles (1989), ha publicat les novel·les Ígur Nebli (1994), L'Àngel d'Hora en Hora (1995), El Legislador (1997), El Quincorn (1999) i El Troiacord (2001), els llibres de contes Amb l'Olor d'Àfrica (1992) i Contes per Vells Adolescents (1998) i l'obra teorètica Grafomàquia (1993). És autor de la biografia Jacint Verdaguer (2002). Alguns dels seus textos han estat traduïts al castellà, a l'holandès, a l'alemany i a l'italià.

Teniu a les mans un petit esdeveniment: el primer llibre d'aforismes de Miquel de Palol, un llibre provocador i intelligent per entendre millor la nostra política, la societat on vivim, les paradoxes de l'amor i de la vida, el pas del temps. Escrit amb una prosa impecable i directa, aquest text demostra que "la vida, el món, la realitat són immenses constel·lacions de respostes. Només cal saber-hi fer les preguntes adequades". Miquel de Palol, autor d'una de les obres més extenses, originals i admirades de la literatura catalana actual, converteix aquests Proverbis en un dels excercicis de reflexió més lúcids i contundents que s'han fet ens els últims anys sobre el nostre país i el món que ens envolta.


El autor es MIQUEL DE PALOL escribió un interesante libro titulado Els proverbis. El libro de la publicó la editorial ARA LLIBRES, y en este momento por el libro de Els proverbis PDF ISBN (9788496201040) es necesario pagar 13.52 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els proverbis EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MIQUEL DE PALOL, que te pueden gustar, igual que el libro de Els proverbis EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els proverbis EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els proverbis PDF
Descargar en EPUB Els proverbis EPUB
Descargar en DOC Els proverbis DOC
Descargar en TXT Els proverbis TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Els proverbis


Alvaro

yo no era capaz de entender

Pablo

yo no entendí

Marta

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!

Diego

El libro, que ha cambiado y continúa cambiando en mi vida!

Carmen

Es una belleza, y no es un libro!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els proverbis autor MIQUEL DE PALOL gratis online

PDF: els-proverbis.pdf Els proverbis PDF
EPUB: els-proverbis.epub Els proverbis EPUB
DOC: els-proverbis.doc Els proverbis DOC
TXT: els-proverbis.txt Els proverbis TXT